Política de privacitat

Última actualització 22 de setembre de 2021

Des de la FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA MARTÍ L’HUMÀ som conscients de la importància que suposa pels nostres clients obtenir informació clara i transparent sobre l’ús que fem de la informació personal que ens proporcionen.

Mitjançant la present Política de Privacitat els hi detallem com tractem les seves dades personals quan es relacionen amb nosaltres. En proporcionar-nos les seves dades, a través de la nostra web, està acceptant i donant el consentiment sobre aquesta Política de Privacitat.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

Usuaris de la web

 

TEMPS DE CONSERVACIÓ DE LES DADES

Les seves dades es conservaran:

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

Depenent del tipus de relació comercial i/o de vinculació amb nosaltres, la base legal per tractament de les seves dades personals pot ser:

CESSIÓ DE DADES

La FUMH garanteix que, sota cap circumstància, ven, ofereix o comercialitza amb les dades dels seus clients, alumnes o participants de programes.

DRETS SOBRE LES SEVES DADES

Totes les persones tenen el dret d’accés a la seva informació, de la que pugui ser Responsable la FUMH, i sobre la que s’estigui realitzant algun tipus de tractament de les seves dades personals. Així com a sol·licitar la seva rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que van ser lliurades. L’exercici d’oposició al tractament de les seves dades per a l’enviament d’informació publicitària per via electrònica. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de forma que les seves dades no seran suprimides, però el tractament de les mateixes estarà subjecte a les limitacions indicades per l’interessat.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament d’aquestes.

L’exercici dels drets es pot sol·licitar per correu electrònic, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., adjuntant còpia de document d’identificació vàlid.

Per a qualsevol consulta sobre el tractament de les seves dades, pot posar-se en contacte amb la FUMH, sol·licitant-lo personalment, o enviant una sol·licitud per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L’interessat pot dirigir-se, si considera il·lícit el tractament de les seves dades, a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agdp.es).

La FUMH es reserva el dret unilateral de modificar els termes d’aquesta Política de Privacitat, ja sigui per canvis en la normativa corresponent, o per motius d’operativa de l'entitat, que necessitin ampliar les condicions de privacitat o per la creació de nous fitxers de dades, necessaris per dur a terme la gestió de nous projectes. La FUMH no tindrà obligació de comunicar els canvis en la política als seus usuaris, i per això li recomanem que revisi novament els termes que puguin afectar els seus interessos. Amb la finalitat que l’usuari sàpiga que s’han realitzat canvis, actualitzarem la data de l’última edició indicada a la capçalera d’aquesta Política de Privacitat.